ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μεταπτυχιακά/Σπουδές στο Εξωτερικό/Επιμορφώσεις

Πέραν της πανεπιστημιακής υποστήριξης θεωρούμε πολύ σημαντικό να προετοιμάζουμε τους ενδιαφερόμενους για το επόμενο βήμα στις σπουδές τους.

Με βάση τα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα μπορούμε να συζητήσουμε για αξιόλογα μεταπτυχιακά προγράμματα τόσο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αντίστοιχα προτείνουμε διάφορα προγράμματα εξειδικευμένης επιμόρφωσης τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά. Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές στο τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να συνεχίσει τις σπουδές τους και είμαστε στην διάθεση σας για να σας παρουσιάσουμε τις διάφορες επιλογές.

Βιογραφικά

Σε πολλές περιπτώσεις η πρώτη επαφή με εκπαιδευτικό ίδρυμα ή έναν πιθανό εργοδότη γίνεται μέσα από ένα βιογραφικό. Είναι αυτονόητο ότι ένα καλό βιογραφικό είναι πολύ πιο σύνθετο από μία απλή λίστα με πληροφορίες.

Σε μια προκήρυξη τα βιογραφικά που συγκεντρώνονται είναι συνήθως πάρα πολλά, οπότε ο χρόνος που διατίθεται στο κάθε βιογραφικό στην φάση της πρώτης επιλογής είναι ελάχιστος, οπότε η σύνταξη ενός βιογραφικού που θα καταφέρει να ξεχωρίσει είναι πραγματική τέχνη. Μπορούμε να αναλάβουμε την σύνταξη του βιογραφικού σας (Ελληνικά και Αγγλικά) έτσι ώστε να σας δώσουμε την δυνατότητα να κάνετε την διαφορά απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ημέρες Καριέρας (business days)

Επειδή για εμάς κάθε ενδιαφερόμενος δεν είναι απλά ένας πελάτης, θέλουμε να είμαστε δίπλα σε οποιοδήποτε βήμα του που σχετίζεται τόσο με τις σπουδές του όσο και με την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Στο πνεύμα της διασύνδεσης των σπουδών με την αγορά εργασίας ενημερώνουμε για διάφορες ημέρες καριέρας, ούτως ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να αντιλαμβάνεται την πληθώρα των επιλογών που ανοίγονται μπροστά του.

Πλέον τόσο αμιγώς ακαδημαϊκά, όσο και εντελώς πρακτικά, υπάρχουν πολλές καινοτόμες εξελίξεις σε τομείς που συνδυάζονται διαφορετικά επιστημονικά αντικείμενα και δεξιότητες. Στο πλαίσια αυτό άτομα με καλό υπόβαθρο μαθηματικών και φυσικής είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι για διεπιστημονικά αντικείμενα, λόγω της απεριόριστων δυνατοτήτων που έχουν, αν αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, έναντι ατόμων που έχουν αμιγείς καταβολές σε εφαρμοσμένο επίπεδο. Κατά συνέπεια δίνουμε ιδιαίτερο βάρος σε επαγγέλματα όπου οι γνώσεις μαθηματικών και φυσικής δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα.

Εκδηλώσεις-Σεμινάρια (Σεμιναριακοί Κύκλοι)

Ενημερώνουμε για διάφορες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και σεμινάρια που σχετίζονται με τα Μαθηματικά και την Φυσική.

Υποτροφίες

Ενημερώνουμε για υποτροφίες εκπαιδευτικών ή κοινωφελών ιδρυμάτων καθώς και για προκηρύξεις μεταπτυχιακών σπουδών στα οποία υπάρχει αμοιβή.

Φοιτητική Ζωή-events

Στην ενότητα αυτή βρίσκονται πληροφορίες για διάφορα events γενικότερου φοιτητικού ενδιαφέροντος.